Новини
Орендатор
22 Квітня
Акція для випускників від ARBER! 

Отримайте 2024 бонусів у подарунок при купівлі двох одиниць одягу. Створіть свій незабутній випускний образ разом з нами!

Акція діє тільки з 18 квітня до 31 травня 2024 року.

09 Квітня
Midseason Sale в ARBER!

Оновіть свій сезонний гардероб за приємними цінами -30%. Пропозиція обмежена: з 04.04 по 02.05.2024, не пропустіть!

ТРК Галактика, 2 поверх

27 Березня
Акція магазину “Sabo”

Нова колекція весна-літо 2024
Знижки від -10%
Акція діє до 30.04.24

04 Березня
Ідеальний результат з MOYO

Смаження, запікання, гриль, випікання, соте, тушкування, розігрівання – це навіть не повний перелік того, що вміє мультипіч Sensing HD9867/90, на яку прямо зараз діє крутезна знижка. Якщо ви давно мрієте про таку помічницю на кухні, то зараз вдалий час, аби здійснити свою мрію та ще й круто заощадити.

Ів Роше

39Yves-Rocher1Французький бренд Yves Rocher, Експерт Рослинної Косметики® з 1959 року, вже понад 60 років створює ефективні косметичні та парфумовані засоби, піклуючись про жінок усього світу та здійснюючи цю місію з повагою до природи. Продукція компанії представлена ​​в шести косметичних категоріях: догляд за обличчям, тілом та волоссям, парфумерія, макіяж та гігієна. Ключові beauty – продукти бренду – це, звичайно ж, догляд за шкірою обличчя та тіла. Компанія пропонує ефективні формули для всіх типів шкіри на основі рослинних інгредієнтів, вирощених на власних полях. Великий успіх у всьому світі (і в Україні в тому числі) має експертний догляд за волоссям від Yves Rocher, а також засоби для ванни та душу з приголомшливими ароматами. Більше 1100 інгредієнтів натурального походження, максимум натуральних компонентів у формулах, повністю контрольований цикл виробництва – це не все, чим може пишатися бренд. Ековідповідальність та захист довкілля – ось що є основою всього, що створюється брендом. Yves Rocher не тільки зменшує використання природних ресурсів для свого виробництва та ваги упаковок, вибирає концепцію екодизайну для продуктів і використовує вдруге перероблені матеріали: компанія також підтримує екопроекти Фонду Yves Rocher, серед яких – висадка дерев (Фонд Yves Rocher зобов’язався). дерев по всьому світу до кінця 2020 року) та допомога в розвитку кращих локальних жіночих екопроектів у рамках премії «Земля Жінок».
Час роботи

10.00–20.00

Телефон: /0536/743017
Yves Rocher презентує оновлену гамму Hydra Végétal – природне зволоження для Вашої шкіри – та дарує подарунок! Отримайте Зволожувальний Гель для Контуру Очей у подарунок при покупці 2-х одиниць гами Hydra Végétal  у бутіках Yves Rocher